De SV activiteitencommissie

De activiteitencommissie van de Supportersvereniging Go Ahead Eagles organiseert door het jaar heen diverse bijeenkomsten. Enkele, denk hierbij aan de kerst- en paasbingo, zijn inmiddels traditie geworden en niet meer weg te denken.  Wat ook niet meer weg te denken is, is de jaarlijkse Open Dag. De Supportersvereniging neemt de organisatie hiervan voor een belangrijk deel voor haar rekening.

Hiervoor kunnen we atijd rekenen op een groot aantal enthousiaste vrijwilligers.
Een deel van de activiteiten is ook toegankelijk voor niet-leden. Onze leden genieten echter altijd voordelen ten opzichte van supporters die geen lid zijn van onze vereniging.

Uitwedstrijden

De laatste seizoenen proberen wij het vervoer naar uitwedstrijden voor onze leden aantrekkelijk te maken. Niet alleen bij opgelegde buscombi’s maar ook bij andere vervoersvormen blijkt voordelig busvervoer een door onze leden gewaardeerde activiteit. Het enorme voordeel ten opzichte van niet-leden maakt het dus erg aantrekkelijk lid te worden van de SV. Het lidmaatschap kost slechts  €12,50 per jaar!

De Supportersvereniging ondersteunt het sfeerteam ADHD. U vindt meer info over het sfeerteam op onze site. Jaarlijks organiseren we gezamenlijk een goedbezochte barbecue voor onze leden en de donateurs van het sfeerteam.

Aan de rechterzijde vindt u een overzicht van de geplande activiteiten.

Lijkt het u leuk deel uit te maken van ons activiteitenteam, laat het ons dan weten. Info: mail naar info@sv-gae.nl.