Supportershome

De Supportersvereniging is er trots op te kunnen beschikken over een eigen onderkomen onder de hoofdtribune van de Adelaarshorst. Na de casco-oplevering eind augustus 2006 lag er veel werk op ons te wachten. Ruimtes creëren zoals een bestuurskamer, de keuken en het magazijn, elektrotechnische installatie aanbrengen, systeemplafonds ophangen, voorzieningen aanbrengen waaronder een luchtbehandelingsysteem, de cv installatie, koeling, bouwen van de bar, vloer- en wandafwerking, schilder- en tegelwerk, keuken inrichten, aankleding enzovoort, enzovoort. Forse investeringen waren noodzakelijk om aan alle eisen te kunnen voldoen.

Bloed, zweet en tranen

Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers en veel bloed, zweet en tranen hebben we de klus kunnen klaren. Op 15 juni 2007 was het eindelijk zover en heeft de Supportersvereniging haar home officieel geopend. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers en ondernemers die ons geholpen en gesteund hebben tijdens de realisatie van ons nieuwe supportershome, zoals gezegd een onderkomen waar we trots op zijn.

Thuis voor de supporter

Sinds jaar en dag is het Supportershome de plek waar Go Ahead Eagles supporters elkaar op wedstrijddagen ontmoeten en onder het genot van een drankje de wedstrijd van de dag voor- en nabeschouwen, de beslommeringen van de laatste week bespreken of ander voetbalnieuws de revue laten passeren. Ook behoort een nababbel met de spelers die ons home bezoeken tot de mogelijkheden. Regelmatig brengen wij na afloop van wedstrijden entertainment in de vorm van een zanger.

Bezoekers van ons home genieten van historisch beeldmateriaal, wedstrijdfoto's of videoclips op ons multimedia-systeem. Door de vier strategisch opgehangen schermen zijn de beelden vanaf iedere plek in ons home goed te zien. Het home is op wedstrijddagen voor iedereen vrij toegankelijk. Loop dus gerust eens binnen en geniet van de gezellige sfeer.

Naast de openstellingen op wedstrijddagen is het home het decor van verschillende activiteiten die de Supportersvereniging.