Uitkaart-registratie

Registreren voor uitwedstrijden
Supporters die willen deelnemen aan autocombi- of buscombireizen naar uitwedstrijden van Go Ahead Eagles, kunnen zich gratis laten registeren. Dat kan ’s middags tussen 13.00 en 17.00 uur op het kantoor van GA Eagles (gebouw Larenstein) aan de Vetkampstraat 1.
Je kunt je alleen registreren wanneer je:

• over een geldige seizoenkaart of clubcard van Go Ahead Eagles beschikt
  • een geldig ID-bewijs hebt
  • akkoord gaat met de inhoud van het uitreisreglement
  • het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld
  • akkoord gaat met het maken van een digitale foto.

Wie een clubcard aanvraagt, dient rekening te houden met een aanmaaktijd van 14 dagen. Pas als de aanvrager de clubcard heeft, kan hij deze laten registreren als uitkaart. Zonder deze kaart is het onmogelijk een uitwedstrijd met combiverplichting te bezoeken. Vanaf 1 november 2008 geldt er voor alle verplichte combi’s een uitkaartregistratie. De registratie geldt voor één seizoen. Per seizoen dient iedereen zich opnieuw aan te melden. Dat kan bijvoorbeeld bij het bestellen van een nieuwe seizoenkaart of clubcard.

Download nu het uitreis-inschrijfformulier.