Nog negentig minuten scheiden ons van de eredivisie. Uitgerekend Koen van der Biezen verschafte Go Ahead een uitstekende uitgangspositie voor de return aanstaande zondag in Tilburg. De spits beleefde een hoofdstuk uit een jongensboek door na zes maanden blessureleed in de extra tijd de enige treffer van de wedstrijd te maken.
Een terechte uitslag tegen het laffe Willem II dat enkel naar Deventer was gekomen om geen goal tegen te krijgen.  De aanloop naar het fantastische moment in de 92ste minuut was dan ook moeizaam. Zoals gezegd opereerde Willem 2 vanuit een gesloten verdediging en werden de zeldzame aanvallende speldenprikken vakkundig beantwoord door onze betrouwbare laatste linie. Ook de mannen van Ulderink creëerden weinig uitgespeelde kansen maar bleven rustig wachten op dat ene moment. En dat ene moment kwam er. Na de vurige roep van de Adelaarshorst om Koen van der Biezen mocht hij een kwartier voor tijd zijn rentree maken om niet veel later het ultieme moment van euforie te beleven. Regisseur van deze uiterst belangrijke treffer was Jonathan Vosselman die na aan het slot van een sterke aanvallende actie over links van der Biezen kon bedienen die de bal alleen nog maar binnen hoefde te tikken. Het vervolg was een waar volksfeest in een kolkende Adelaarshorst.
Aanstaande zondag moet het dan gaan gebeuren, de terugkeer op het hoogste voetbalplatform. Wordt het de ultieme bekroning van een fantastisch voetbaljaar?