Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven hebben de supporters van Go Ahead Eagles een waardig eerbetoon gebracht aan Eduard Nijenhuis. Dit eerbetoon heeft veel indruk gemaakt op zijn vrouw, familie en vrienden.  Van Scilla, Eduard’s vrouw, ontvingen wij een woord van dank voor de indrukwekkende wijze waarop is stilgestaan bij het overlijden van Eduard Nijenhuis.

 

 

 

"Lieve mensen,
 
Ik weet niet wat en wie ik allemaal moet bedanken, maar wat er vanavond heeft plaatsgevonden voor Edu is echt niet uit te drukken.
Het is allemaal heel heftig wat er de afgelopen week is gebeurd en nog niet te bevatten. Maar een eerbetoon zoals vanavond is geweldig!
Mijn Edu, mijn lieve man is er niet meer. En hoe geliefd hij bij mij was wist ik maar dat het zo’n inpact heeft op een ieder……. Het doet mij goed, ik weet niet hoe ik jullie allemaal kan bedanken maar nogmaals heel erg bedankt!!!!!!!!
 
Ik kom er zeker io terug.
 
Heel veel liefs
Scilla Riphagen en familie"