FAQ items aan het laden...

Go Ahead Eagles faalt ook in Almere

In het vernieuwde 5-3-2 systeem heeft GA Eagles gefaald bij Almere City. De ploeg van Jan van Staa hield de poorten niet gesloten en werd met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd.

De extra defensieve zekerheid bleek geen garantie voor punten. Halverwege de eerste helft lieten defensieve spelers steken vallen waardoor de thuisploeg eenvoudig op voorsprong kon komen. Behoudens een afgeketste bal, op de knie van Xandro Schenk, stichtte de Deventer formatie geen gevaar. Almere had Sonny Stevens al een bal uit de korte hoek zien tikken en even later werd de doelman gered door de lat.

Ook in het tweede bedrijf werd het er niet beter op. Salasiwa slalomde na ruim een uur door de defensie waarbij Levi Opdam opvallend lang bleef liggen. Drie tellen later lag de bal achter de kansloze Stevens. In het vervolg van het duel kon Almere City het makkelijk uitspelen en hoefde het geen enkele keer te twijfelen dat de overwinning nog in gevaar kwam.

GA Eagles zit in heel zwaar weer en zal zich snel moeten oprichten als het in de vierde periode nog een rol van betekenis wil spelen.

https://www.deventerrtv.nl/ga-eagles-faalt-ook-almere/

2018-02-16T22:47:03+01:0016 februari 2018|Verslagen|

Deel dit bericht:

Ga naar de bovenkant