De bekerwedstrijd Heracles Almelo-Go Ahead Eagles wordt op maandag 21 december 2009 om 20.00 uur gespeeld en is voor supporters van Go Ahead Eagles, die in het bezit zijn van een geldige uitkaart, alleen per buscombi te bezoeken. Aangezien wij er vanuit gaan dat de reis zal worden volgeboekt en alle deelnemers op de geldigheid van hun uitkaart moeten checken, gelden de volgende voorwaarden voor deelname. Een combikaart (bus, toegangskaart en aandenken wedstrijd) kost € 25,00.

 

De bekerwedstrijd Heracles Almelo-Go Ahead Eagles wordt op maandag 21 december 2009 om 20.00 uur gespeeld en is voor supporters van Go Ahead Eagles, die in het bezit zijn van een geldige uitkaart, alleen per bus te bezoeken. Aangezien wij er vanuit gaan dat de reis zal worden volgeboekt en alle deelnemers op de geldigheid van hun uitkaart moeten checken, gelden de volgende voorwaarden voor deelname. Een combikaart (bus, toegangskaart en aandenken wedstrijd) kost € 25,00.
Supporters van Go Ahead Eagles dienen zich uiterlijk donderdag 10 december, 16.00 uur, aan te melden per mail (uitwedstrijden@ga-eagles.nl) of tijdens kantooruren op de administratie.
Supporters die zich hebben aangemeld dienen de omwisselkaart op één van de volgende momenten af te halen en te betalen bij de stadionkassa. Bij het afhalen dient u uw clubcard en uw ID te tonen. Wie zijn of haar kaart niet ophaalt, verliest het recht op deelname aan de combi naar Almelo. Het is mogelijk dat een ander de kaart ophaalt (en betaalt), want bij het omwisselen van de kaarten bij vertrek worden alle deelnemers gecheckt op clubcard en ID-bewijs.
De afhaaldata zijn:
vrijdag 11 december
tussen 16.30 en 19.45 uur (voor de wedstrijd GA Eagles-FC Eindhoven) in gebouw Larenstein, ingang Larenstein bij Parkeerplaats P1 gebruiken.
Maandag 14 december tussen 16.00 en 20.00 uur aan de stadionkassa.
Dinsdag 15 december tussen 16.00 en 20.00 uur aan de stadionkassa.
Alleen indien de combireis niet is volgeboekt na de eerste verkoopronde, worden restkaarten op dinsdag 15 december zonder voorinschrijving verkocht tussen (16.00-20.00 uur). Aangezien bij deze inschrijving de geldigheid van uw uitkaart moet worden gecheckt, neemt de afhandeling enige tijd in beslag. Wij raden dan ook aan te kiezen voor de eerste optie.
Wensen om bij een vriend of vriendin in de bus te worden ingedeeld, worden alleen gehonoreerd als je gezamenlijk per mail inschrijft. Op het omwisselbiljet staat het nummer van de bus waarin je bent ingedeeld.
De wedstrijd op maandag 21 december, er wordt gereden in drie clusters. Iedereen die meegaat, dient uiterlijk om 18.00 uur in De Adelaarshorst te zijn. Het stadion is alleen toegankelijk via de Vetkampstraat en het vertrek is vanuit het gastenvak van het stadion. Er mag geen alcohol meegenomen worden in De Adelaarshorst. Om 18.00 uur wordt de hoofdingang van het stadion afgesloten. Wie te laat is, verspeelt zijn of haar recht op deelname aan de combi en heeft geen recht op restitutie van de deelnamekosten. Supporters die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs worden niet toegelaten tot de bus.
Bij het betreden van de bus dient de deelnemer aan de reis zijn ID, de als uitkaart geregistreerde seizoen- of clubcard en omwisselkaart te tonen, Het omwisselbiljet wordt geruild voor een toegangsbewijs voor de wedstrijd. Wie zijn of haar ID, (S)CC en/of combikaart niet bij zich heeft, wordt de toegang tot de bus geweigerd.
Supporters worden in Almelo gefouilleerd, maar ook bij het betreden van de bussen in Deventer wordt gecontroleerd.
Supporters die met de bus mee willen, zijn bij inschrijving akkoord met de voorwaarden die staan in het busreglement uitwedstrijden Go Ahead Eagles. Deze zijn terug te vinden op onze website, onder het kopje ‘supporters’.