NetNet als in de afgelopen jaren biedt Go Ahead Eagles haar supporters de kans een gratis seizoenkaart te ‘scoren’ voor het komende seizoen. Deze prijs gaat naar degene die het winnende ontwerp maakt voor de nieuwe seizoenkaart van Go Ahead Eagles voor het seizoen 2013-2014. Het afgelopen jaar won de creatie van Chris Vosmeijer.

Hoe lever je aan?

Het ontwerp van de kaart dient in hoge resolutie te worden aangeleverd als jpg of pdf-bestand. Indien u een eps-bestand maakt, verzoeken wij u deze als pdf in te pakken en op te sturen. Bij het maken van het ontwerp hoeft men geen moeite te doen om het divisie logo alsmede het zilverkleurige hologram te plaatsen. Dat wordt achteraf verzorgd door de drukker van de kaarten. U kunt uw inzending insturen tot en met zondag 17 maart 2013.

Het formaat van de seizoenkaart op ware grootte is 53,98 x 85,60 mm. Uiteraard mag u een grotere schaal van deze afmeting aanleveren. Simpel is door van het aantal mm cm te maken. Voor jpg-bestanden uitgaan van 300 dpi. U kunt uw ontwerp mailen naar pers@ga-eagles.nl.