De actie ‘middenstip’ is gisteravond voor aanvang van de wedstrijd tegen Cambuur afgesloten. Op de plek waar het allemaal begon – de middenstip – werd de cheque met de opbrengst in het bijzijn van initiatiefnemer Ludwig Boosveld, overhandigd aan Edwin Lugt. Maar liefst €94.620,- is de bijdrage van de ‘Pitch Owmers’ en de Supportersvereniging aan de actie welke heeft geleid tot behoud van echt gras in onze Adelaarshorst. 


Edwin Lugt ontvangt de cheque met de opbrengst van de actie middenstip

Emotioneel eerbetoon

Een emotioneel blijk van medeleven was er voor Erdal. Het you’ll never walk alone galmde van de tribunes als eerbetoon aan zijn overleden broer. Henk Koning, o.a. Mc Donalds Deventer, werd op de opendag eigenaar van de middestip en droeg deze op aan zijn voormalige medewerker. 


Erdal, You’ll never walk alone

 


De stip terug op zijn plek

Pitch owners bord

Even daarvoor vond het eerste hoogtepunt van de actie plaats op het supportersplein. Ten overstaan van de massaal opgekomen pers, werd het pitch owners bord onthult door groundsman Ron Roerink. Op dit bord zijn alle supporters vereeuwigd welke een bijdrage hebben geleverd één of meer vierkante meters aan te schaffen.


Groundsman Ron Roerink onthult het pitch owners bord

De Supportersvereniging en Ludwig Boosveld ontvingen van Go Ahead Eagles voorzitter Edwin Lugt als dank een gesigneerd shirt. 


De Supportersvereniging en Ludwig Boosveld ontvangen als dank uit handen van Edwin Lugt een gesigneerd shirt