Zolang een wedstrijdbezoek in De Adelaarshorst aan beperkende maatregelen gebonden is, wordt er volop gekeken naar alternatieven om tóch zoveel mogelijk samen met andere supporters de duels van Go Ahead Eagles te bekijken. Met dank aan de Supportersvereniging is die gelegenheid er ook morgenavond (vrijdag 11 september) weer als Go Ahead Eagles in Leeuwarden aantreedt tegen SC Cambuur.

Net als de eerste uitwedstrijd tegen FC Dordrecht is ook SC Cambuur – Go Ahead Eagles live te volgen op de televisieschermen in het supportershome. In de Friese hoofdstad wordt om 21:00 uur afgetrapt; de deuren van het supportershome gaan om 20:00 uur open.

Er is ruimte voor maximaal honderd supporters. Supporters die morgenavond samen de wedstrijd SC Cambuur – Go Ahead Eagles willen bekijken, dienen hiervoor wel over een geldig entreebewijs te beschikken. Kaarten voor het supportershome (€ 2,50 per stuk) zijn hier online te koop. Voor dit bedrag ontvangen supporters een consumptie bij binnenkomst. Bovendien gaat de volledige opbrengst van de kaartverkoop naar de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

In het supportershome zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Zo geldt de verplichting om te gaan zitten en supporters worden aan tafel bediend voor het bestellen van consumpties. Verder dient er anderhalve meter afstand gehouden te worden tussen personen die niet tot hetzelfde huishouden

https://knvb-tickets.seatgeekenterprise.com/Go_Ahead_Eagles/