Salland Clubactie

Salland Zorgverzekeringen ondersteunt graag verenigingen in de regio, waaronder de Go Ahead Eagles Supportersvereniging. Ook dit jaar krijgt de Supportersvereniging weer een bedrag van € 50,- voor elke nieuwe verzekerde die via de Go Ahead Eagles-clubcollectiviteit instapt bij Salland Zorgverzekeringen.

Daarnaast krijgt de Supportersvereniging vanwege het roerige jaar 2020 eenmalig een extra steuntje in de rug van Salland Zorgverzekeringen in de vorm van een startbedrag van € 250,-! Het totale bedrag dat de Supportersvereniging uiteindelijk ontvangt via de Salland Clubactie, wordt door de Supportersvereniging ingezet om een sociaal-maatschappelijk project of goed doel te ondersteunen. 

Niet alleen de Supportersvereniging heeft echter baat bij de Salland Clubactie. Elke nieuwe verzekerde die instapt bij Salland Zorgverzekeringen via de Go Ahead Eagles-clubcollectiviteit, profiteert van allerlei voordelen, zoals: 

  • Een goede tandartsverzekering en fysiovergoeding 
  • 50% korting op een abonnement bij Fitchannel 
  • 25% korting op alle artikelen via Sportdirect.com  
  • 5 extra (gratis) fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus 

Ook voor bestaande Salland-verzekerden is het mogelijk om over te stappen naar de Go Ahead Eagles-clubcollectiviteit. Voor elke bestaande Salland-verzekerde die overstapt, ontvangt de Supportersvereniging € 10,-. 

Lees hier meer over de Salland Clubactie en de Go Ahead Eagles-clubcollectiviteit.