De Supportersvereniging heeft Go Ahead Eagles twee scoreborden geschonken. Tijdens de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo van morgen zal Go Ahead Eagles het eerste nieuwe scorebord in gebruik nemen. Volgende maand zal er bovendien een extra tweede scorebord in de Adelaarshorst worden geplaatst. Een gebaar dat door Go Ahead Eagles enorm gewaardeerd wordt en de club is de supportersvereniging dan ook zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de twee nieuwste aanwinsten.

Het eerste nieuwe scorebord is vandaag geplaatst in de hoek van de Leo Halle tribune en de hoofdtribune, terwijl het andere exemplaar eind maart in de hoek van de Brinkgreverweg-tribune en de IJsseltribune zal komen (ter hoogte van de commandopost). Door de realisatie van twee scoreborden in het stadion hebben alle toeschouwers tijdens wedstrijden goed zicht op de actuele tussenstand, de resterende speeltijd en andere uitingen die op de scoreborden voorbij komen.

Het scorebord dat naast de Leo Halle tribune staat, is een beweegbaar exemplaar welke multifunctioneel inzetbaar is, waardoor het ook gebruikt kan worden om beelden te vertonen tijdens evenementen en activiteiten die op het supportersplein plaatsvinden. Doordat dit scorebord tevens gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren is, kan het ook naar andere plaatsen gereden worden, bijvoorbeeld naar de amateurvelden waar Go Ahead Eagles ter voorbereiding op een nieuw seizoen zijn oefenwedstrijden speelt. Het tonen van herhalingen van wedstrijdfragmenten of sfeerbeelden van de tribunes is tijdens thuisduels vooralsnog alleen mogelijk indien de wedstrijd van Go Ahead Eagles live op televisie wordt uitgezonden.

De leverancier van de scoreborden is TEKSTKAR.NL, een specialist op het gebied van outdoor mobiele informatievoorzieningen ten behoeve van bewegwijzering, wegenbouw, evenementen, crowd management en aankondigingen door middel van diverse types LED-schermen.

De Supportersvereniging is trots de club wederom op deze wijze te kunnen ondersteunen. Het bestuur bedankt alle supporters en in het bijzonder onze trouwe leden en medewerkers. Zonder jullie was dit nooit gelukt.