Samen met andere Eagles-supporters de uitwedstrijd tegen FC Volendam beleven? Met dank aan de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles is die gelegenheid er ook aanstaande zondag (27 september) weer als de manschappen van Kees van Wonderen het aan De Dijk opnemen tegen het Andere Oranje.

Net als de eerste twee uitwedstrijden – waarin Go Ahead Eagles tegen FC Dordrecht (0-0) en SC Cambuur (0-2) ongeslagen bleef – is FC Volendam – Go Ahead Eagles live te volgen op de televisieschermen in het Supportershome. Om 20:00 uur gaat de bal rollen op het Volendamse kunstgras; de deuren van het Supportershome zijn vanaf 19:00 uur open. De voetbalavond krijgt een extra sfeervol tintje door de aanwezigheid van de verslaggevers van Deventer Radio, die live vanuit het Supportershome verslag doen van de wedstrijd.

Er is ruimte voor maximaal 65 supporters. Supporters die zondagavond samen de wedstrijd FC Volendam – Go Ahead Eagles willen bekijken, dienen hiervoor wel over een geldig entreebewijs te beschikken. Kaarten voor het Supportershome (€ 2,50 per stuk) zijn hier online te koop. Iedere supporter kan maximaal drie kaarten per persoon aanschaffen. Voor dit bedrag ontvangen supporters een consumptie bij binnenkomst. Bovendien gaat de volledige opbrengst van de kaartverkoop naar de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

In het supportershome zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Zo geldt de verplichting om te gaan zitten en supporters worden aan tafel bediend voor het bestellen van consumpties. Verder dient er anderhalve meter afstand gehouden te worden tussen personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Na afloop van de wedstrijd, blijft het Supportershome nog een half uur open.

Tickets zijn te koop op de volgende pagina: https://knvb-tickets.seatgeekenterprise.com/Go_Ahead_Eagles/nl-NL/categories/uitwedstrijd%20in%20het%20supportershome