Op vrijdag 23 november speelt Go Ahead Eagles in Maastricht tegen koploper MVV. De lokale driehoek van Maastricht heeft deze week bepaald dat supporters van Go Ahead Eagles gebruik moeten maken van een buscombi.

Aanvankelijk was een autocombi opgelegd, maar hierop is de lokale driehoek van Maastricht teruggekomen. De reden van deze combi is de wegwerkzaamheden aan de A2 bij Maastricht, waardoor ook een deel van de wegen rond het stadion van MVV op de schop is. De infrastructuur rond het stadion is van dien aard dat de lokale driehoek van Maastricht geen autocombi wil toestaan.
De Supportersvereniging is op zijn zachts gezegd niet blij met deze late wending. Dat er gewerkt wordt rond Maastricht is ongetwijfeld al veel langer bekend. Dat er een week voor de wedstrijd wordt afgeweken van eerdere afspraken uit het vooroverleg valt te betreuren.  Er wordt nog overlegd met de gemeente Maastricht over een alternatief, mogelijk een gecombineerde auto-/buscombi, zoals eerder dit jaar gold in Sittard. 
De club organiseert dus nu een buscombi. De Supportersvereniging heeft besloten weer een eigen bus in te zetten voor leden. De kosten bedragen € 17,50. Leden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar busreis@sv-gae.nl . Let op, vol is vol. Overige supporters kunnen dus gebruik maken van de buscombi en zich opgeven bij de club. De prijs van een combikaart is € 30,00. Opgeven voor de buscombi naar Maastricht kan tot en met donderdag 22 november 16.00 uur. Dat kan per mail: uitwedstrijden@ga-eagles.nl
Vermeld duidelijk je naam en het nummer van de als uitkaart geregistreerde (S)CC