SC Cambuur-Go Ahead Eagles op zondag 9 mei is voor supporters van Go Ahead Eagles alleen te bezoeken indien gebruik wordt gemaakt van de buscombi (verplicht). Alleen houders van een uitkaart kunnen zich inschrijven. Een combikaart kost € 25,00.

 

Opgeven kan per mail (uitwedstrijden@ga-eagles.nl) en op de administratie van Go Ahead Eagles. Je dient bij opgave de volgende gegevens te vermelden:

Naam:
Adres:
Postcode/woonplaats:
Nummer van als uitkaart geegistreerde clubcard of seizoenkaart:

Voor de inschrijving geldt: wie het eerst komt….
De eerste inschrijving sluit op woensdag 5 mei, 18.00 uur. Wie een kaart besteld heeft kan het omwisselkaartje afhalen en betalen op donderdagavond 6 mei, na de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, bij de stadionkassa. Ook op vrijdag 7 mei kan tussen 14.00-17.00 uur op de administratie van Go Ahead Eagles de per mail bestelde omwisselkaart worden gekocht.  Alleen als niet alle kaarten op 5 mei zijn verkocht, volgt er een tweede inschrijfronde op donderdag 6 mei. De personen die op deze dag inschrijven, kunnen echter alleen op vrijdagmiddag 7 mei de kaart afhalen, omdat alle aanmeldingen dienen te worden gecheckt. Bij het afhalen van de kaart, krijgt u de vertrektijd op zondag 9 mei door