FAQ items aan het laden...

De hoop voor Go Ahead Eagles is vervlogen

Na een 0-1 thuisnederlaag tegen Fortuna Sittard kan GA Eagles het boek 2017-2018 sluiten. Voor de ploeg van Jan van Staa is er geen enkele eer meer te behalen in het dramatisch verlopen seizoen.

Na een kwartier spelen kwam koploper Fortuna Sittard op voorsprong. Aanvoerder Perr Schuurs wist een hoekschop vrijstaand in de te koppen. De bezoekers roken bloed. Via Stokkers en Semedo kreeg de ploeg mogelijkheden op een grotere voorsprong.

GA Eagles creëerde vrijwel niets in de eerste helft. Bruno Andrade noteerde de eerste kans in de extra tijd. Zijn wild ingeschoten volley werd gepakt door doelman Özer.

Na rust zakte het niveau tot een bedenkelijk niveau. Twintig minuten voor tijd trok van Staa zijn laatste troef. Twee aanvallende wissels van Fortuna, brachten de bezoekers beter in de wedstrijd. Tot drie keer toe had de koploper een kans om op 0-2 te komen. Echter werden alle mogelijkheden verprutst.

Vlak voor tijd leek Sam Hendriks de 1-1 binnen te frommelen. Hij zag scheidsrechter Lindhout hands constateren en het doelpunt daarvoor afkeuren.

Door de nederlaag kan GA Eagles zich richten op het volgende seizoen. Aan dit seizoen is geen eer meer te behalen voor de Deventer formatie. Het laatste nachtkaarsje is na vanavond definitief gedoofd.

2018-04-07T12:22:34+02:007 april 2018|Verslagen|