In december stond GAE tien dagen lang voor Geef Aan Elkaar. Aankomende week is dat opnieuw drie middagen het geval. In De Adelaarshorst is er namelijk de mogelijkheid om op afspraak speelgoed en/of kleding op te halen.

In december werd tijdens de Geef Aan Elkaar Tiendaagse door verschillende supportersgeledingen maar liefst 7.500,- opgehaald. Dit bedrag werd omgezet in Deventer Binnenstad Cadeaukaarten als extra steuntje in de rug voor mensen die aangewezen zijn op de Voedselbank Deventer.

In dezelfde periode zamelden ook Speelgoedbank ‘De Boomhut’ Deventer, Kledingbank Deventer en Verbindingscentrum De Fontein speelgoed, kleding en andere bruikbare spullen in. Zo werd er onder meer gul gegeven aan het goede doel door de vele vrijwilligers van Go Ahead Eagles die in december tijdens de Kerst Drive Thru hun kerstattentie kwamen ophalen in De Adelaarshorst. 

Aankomende week staat GAE daarom opnieuw drie middagen in het teken van Geef Aan Elkaar. Op initiatief van Speelgoedbank ‘De Boomhut’ Deventer, Kledingbank Deventer, Verbindingscentrum De Fontein en Supportersvereniging Go Ahead Eagles vindt in De Adelaarshorst de uitgifte van speelgoed en kleding plaats. Dit zal gebeuren op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 januari van 13:00 tot 16:00 uur.

De uitgifte van speelgoed is bedoeld voor kinderen tot en met tien jaar die thuis minder financiële bestedingsruimte hebben. Ook inwoners van de gemeente Deventer die een beroep willen doen op de Kledingbank, zijn op deze middagen op afspraak welkom. Inmiddels zijn al diverse mensen benaderd om volgende week langs te komen in De Adelaarshorst om speelgoed en/of kleding in ontvangst te nemen. 

Ben of ken jij iemand die ook in aanmerking komt voor speelgoed en/of kleding als extra steuntje in de rug in deze moeilijke tijden? Neem dan contact op met Jan-Willem ten Wolde van Verbindingscentrum De Fontein via 06-24362193 / jw.defontein@gmail.com.