Go Ahead Eagles heeft door een 1-1 gelijkspel een kostbaar punt behaald om in veilige haven te komen. Isac Lidberg bleek uiteindelijk matchwinnaar de de zijde van Go Ahead Eagles door in een 1 op 1 duel met Blaswich de gelijkmaker binnen te schuiven. Gezien het eerste uur moeten de bezoekers het punt koesteren terwijl vlak voor tijd Cardona de winnende goal nog op de schoen had.

Met name het eerste uur had Go Ahead Eagles het in de opbouw erg lastig. Slechts sporadisch kwam de ploeg op de helft van de thuisploeg. Maar als het voor het Almelose doel op dook was het direct gevaarlijk. Isac Lidberg schoot twee keer wild over waar een bal tussen de palen gewenst bleek. Heracles was gevaarlijk in het eerste bedrijf. Na twee waarschuwingen schoot Sierhuis uiteindelijk raak.

In de tweede helft werden de ruimtes groter en dat was de oplossing voor Go Ahead Eagles. De formatie van Kees van Wonderen kwam beter in het spel en kreeg ook kansen. Lidberg benutte er één van waarna Brouwers en Cordoba tot tweemaal de winnende op de schoen hadden. Maar dat zou ook teveel van het goede zijn geweest gezien het gehele wedstrijdbeeld.

Het is ook na deze wedstrijd weer mogelijk om te stemmen op De Eagle van het jaar op deze pagina!

Bron: Deventervoetbal.nl