Go Ahead Eagles heeft een eenvoudige avond gehad in de tweede ronde van de KNVB beker. In de eigen Adelaarshorst werd het 2-0 door doelpunten van Lidberg. De overwinning was soeverein want de bezoekers leken de hoop, op een goed resultaat, al na een klein half uur opgegeven.

Isac Lidberg verraste vriend en vijand door na vijf minuten raak te schieten en daarmee bracht hij zijn ploeg in een zetel. De ploeg van Van Wonderen was heer en meester en kwam geen moment in gevaar. Na een half uur spelen maakte Lidberg zijn tweede van de avond uit één van de mooie aanvallen die Go Ahead Eagles op de mat wist te leggen.

Na de rust was er weinig te beleven in de Adelaarshorst. De grootste kansen waren er voor Lucassen wiens kopbal werd gekeerd en ook Heil verscheen oog in oog met de Roda sluitpost. De invaller had alleen te veel tijd nodig en zag zijn inzet nog net voor de doellijn geblokt worden. Daardoor behaalde Go Ahead Eagles een simpele 2-0 zege en zit in de koker voor de derde ronde van het bekertoernooi.

Het is ook na deze wedstrijd weer mogelijk om te stemmen op De Eagle van het jaar op deze pagina!

Bron: Deventervoetbal.nl