Of toeval bestaat? Het heeft er alle schijn van. Op het moment dat de Supportersvereniging op 16 april 2021 een zelf ontworpen rood-geel kwartetspel naar de drukker stuurde, verscheen er een Twitter-bericht van Han Balk en een artikel in de Stentor, waarin hij het Kowet Kwartet toonde dat hij samen met zijn dochter Iris had gemaakt. Oftewel: sinds deze maand is Go Ahead Eagles twee kwartetspellen rijker!  

De Supportersvereniging is in samenwerking met Go Ahead Eagles en verschillende andere partijen enige tijd bezig geweest met het ontwerpen van een KOWET KWÄRTET. De bedoeling was om dit spel rond de Kerstdagen al bij de SV-leden thuis op de deurmat te laten vallen, maar helaas gingen er net wat meer uurtjes in zitten dan verwacht, mede door de nodige zorgvuldigheid omtrent portretrechten. 

Maar met trots kunnen we nu dus melden dat het KOWET KWÄRTET eindelijk klaar is! Alle leden van de Supportersvereniging krijgen in de loop van mei één spel per huishouden thuisgestuurd, samen met hun lidmaatschapskaart voor 2021.

Wil jij ook graag dit unieke, rood-gele kwartetspel opgestuurd krijgen, maar ben je nog geen lid van de Supportersvereniging? Meld je dan hier aan als lid en verzeker jezelf – naast het KOWET KWÄRTET – van alle voordelen van het SV-lidmaatschap!

De Supportersvereniging wil onderstaande partijen bedanken voor hun bijdrage, waardoor het gelukt is om dit fantastische kwartetspel te realiseren:

– BVO Go Ahead Eagles
– Henny Meyerink
– Pim Nauta
– René Berends
– Theo de Kreek
– Erik Pasman
– Stichting Niet te Kraken
– Rolf Elzer
– PrintXpert
– Rene Graphic