Op maandag 7 maart opent de Supportersvereniging haar deuren voor een inloopavond voor supporters. Go Ahead Eagles vindt het belangrijk om te weten wat er speelt en leeft onder de achterban van de club. Reden om in samenwerking met de supportersvereniging, een inloopavond voor de fans te organiseren. Deze bijeenkomst vindt plaats in het supportershome, dat vanaf 19:00 uur zijn deuren zal openen.

Vanaf 19:30 uur is er voor supporters vervolgens de mogelijkheid om vragen te stellen aan een aantal afgevaardigden van de club. Onder meer voorzitter Edwin Lugt en de nieuwe hoofdtrainer Hans de Koning zullen deze avond acte de présence geven. Ook zal er een speler van het eerste elftal aanwezig zijn om van gedachten te wisselen met de aanwezige fans.

Go Ahead Eagles hecht veel waarde aan de mening van de eigen achterban. De club beschouwt de inloopavond dan ook als een ideale gelegenheid om meningen met elkaar te delen en gezamenlijk Go Ahead Eagles vooruit te helpen tijdens de beslissende fase van het seizoen.

Wij nodigen iedereen die onze club een warm hart toedraagt van harte uit om op 7 maart langs te komen in het supportershome.