De bussen die de Supportersvereniging heeft gecharterd voor het duel tegen Feyenoord zijn uitverkocht. Er zijn ook geen kaarten meer beschikbaar bij de club. Alle informatie vindt u hieronder.

 

Go Ahead Eagles speelt op zondag 30 maart de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Het duel in Rotterdam begint om 12.30 uur. Supporters van GA Eagles die dit duel willen bezoeken, dienen gebruik te maken van de verplichte AUTO –BUS combi, deze heeft een omwisselpunt in Rotterdam, of men kan gebruik maken van georganiseerd busvervoer vanaf stadion de Adelaarshorst.

Auto-bus combi

Een kaart voor de AUTO-BUS combi vanuit Rotterdam kost € 28,00 per persoon. Wie wil deelnemen aan de AUTO – BUS combi dient de naam door te geven en tevens het seizoenkaartnummer. Een kaart voor de GAE – BUS combi vanuit Deventer kost € 38,00 per persoon. 

Inschrijf procedure:

GA Eagles heeft 800 kaarten toegewezen gekregen. Om iedereen van dienst te kunnen zijn gaat de inschrijving via de zogenaamde uitpuntenregeling. De supporters die minimaal 5 uitwedstrijden hebben bezocht in seizoen 2013-2014 krijgen voorrang. Deze supporters hebben voorrang tot donderdag 20 maart, na dit tijdstip gaan we de overgebleven kaarten verdelen op volgorde van binnenkomst van de inschrijving.

Inschrijving

De inschrijving voor iedereen start op DONDERDAG 13 MAART OM 10:00 uur en sluit op DINSDAG 25 MAART OM 12:00 uur. Opgeven kan via uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van naam en seizoenkaartnummer.

Instapprocedure

De buscombi van Go Ahead Eagles en de supportersvereniging vanaf Deventer vertrekt om 09:00 uur, de instapprocedure begint om 08:30 uur. Alle deelnemers aan de buscombi moeten uiterlijk 08:15 uur aanwezig te zijn op het stadionterrein. Deze bussen sluiten aan bij de bussen vanaf het omwisselpunt in Rotterdam.

Er wordt in twee clusters afgereisd vanaf de parkeerplaats naar het stadion van Feyenoord in Rotterdam. De instapprocedure voor cluster 1 begint om 10.15 uur en de instapprocedure voor cluster 2 begint om 10.45 uur. Deelnemers dienen bij aanvang van de instapprocedure die voor hun cluster geldt aanwezig te zijn op de omwisselplek. Deze bevindt zich zoals eerder genoemd in Rotterdam.