Uitbreiding muntautomaten

Door de promotie naar de Eredivisie groeien de toeschouwersaantallen flink. Wij spelen hierop in door onder meer de realisatie van een nieuw verkooppunt tussen de IJsseltribune en de Brinkgreverweg. Het zal ongetwijfeld ook drukker worden bij de muntautomaten. Om de druk op de muntautomaten te verminderen is het aantal automaten in het supportershome verdubbeld van drie naar zes.

Buiten, bij de Brinkgreverweg en de IJsseltribune, wordt de capaciteit niet uitgebreid. Dit omdat de buitenautomaten regelmatig te maken hebben met verstoringen door wisselende weersomstandigheden. Hou hier rekening mee en bezoek voordat je het stadion binnen gaat het supportershome.

Muntverkoopwagen/Pinautomaat

Op het supportersplein komt een muntverkoopwagen. De losse verkoop van munten zoals eerder aan de bar in het home, verhuist naar deze verkoopwagen. In deze wagen komt tevens een mobiele pinautomaat. Deze pinautomaat is alleen bedoeld om munten te betalen. Er kan dus geen contant geld gepind worden. 
Let op, door de extra service welke deze verkoopwagen biedt kosten de munten in deze verkoopwagen €2,- per stuk, onafhankelijk van de hoeveelheid munten die je aanschaft. 
De prijs bij de muntautomaten blijft gelijk aan het afgelopen seizoen.