In totaal 141 Eagles-supporters waren afgelopen zondag in het uitvak van Het Kasteel getuige van een 0-2 zege van Go Ahead Eagles op Sparta Rotterdam. Support waar het team van René Hake ook op zondag 4 februari opnieuw bij gebaat is tijdens Vitesse – Go Ahead Eagles. Maar dan in veelvoud!

In het uitvak van het GelreDome is plaats voor maar liefst 1.000 Eagles-supporters. Omdat Go Ahead Eagles en alle geledingen het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk supporters op 4 februari met de bus naar Arnhem afreizen, zullen de kosten voor de busreis worden betaald door de club en de Supportersvereniging. Dit houdt in dat je als Eagles-supporter alleen een toegangskaart voor Vitesse – Go Ahead Eagles hoeft aan te schaffen om deel uit te kunnen maken van een (hopelijk) vol uitvak in het GelreDome. Samen op naar een awayday om nog lang van na te genieten!

Om zoveel mogelijk supporters in de gelegenheid te stellen om (snel) een wedstrijdkaart te kunnen kopen voor Vitesse – Go Ahead Eagles (aanvang 12:15 uur), is het minimum aantal loyaliteitspunten (voor de eerste verkoopronde) naar beneden bijgesteld en zullen er in totaal slechts twee verkooprondes zijn. Full support in Arnhem!

Foto: Erik Pasman

Verkoopperiodes

Eerste verkoopperiode*: van woensdag 24 januari (12:00 uur) tot en met donderdag 25 januari (14:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 5

Tweede verkoopperiode: van donderdag 25 januari (15:00 uur) tot en met woensdag 31 januari (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 1

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen. Op het moment dat je een kaart voor een bus hebt gekocht, is het niet meer mogelijk om te wisselen van bus.

Busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Na het sluiten van de verkoopperiode ontvang je uiterlijk vrijdag 2 februari een mail met alle exacte informatie.

Capaciteit
Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Arnhem te brengen.

Vertreklocatie
De bussen zullen vertrekken vanaf het bussenvak van De Adelaarshorst. Onderweg wordt er geen rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
De vertrektijd van de bussen is tussen 9:45 en 10:45 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw van de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: wordt betaald door Go Ahead Eagles en de Supportersvereniging
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 15,-

Opstappen in Apeldoorn
Bus 10 zal worden ingezet voor supporters die graag willen opstappen in Apeldoorn. Alleen bij een volle bus kan Go Ahead Eagles in deze behoefte voorzien. De aanvullende informatie over het reizen met bus 10 volgt na aanschaf van de wedstrijdkaarten. Voor vragen hierover kun je mailen naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl of telefonisch contact opnemen met de supporterscoördinatoren (SLO’s) Jan-Willem Klink of Ties Oplaat.

Alcohol in uitvak
Er gelden geen restricties voor de verkoop van bier in het uitvak van het GelreDome.

Vragen, ideeën en/of suggesties?
Voor vragen omtrent het vervoer, de busregeling en/of ideeën kun je contact opnemen met de supporterscoördinatoren (SLO’s) Jan-Willem Klink of Ties Oplaat via supporterszaken@ga-eagles.nl.

Foto: Erik Pasman

Aanvragen clubcard met uitkaartregistratie

Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Informatie over de uitkaartregistratie en hoe je een uitkaart kunt aanvragen vind je via deze link. Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.