De jarige Supportersvereniging is voor de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo door Go Ahead Eagles in het zonnetje gezet. Nou ja zonnetje. De regen kwam met bakken uit de lucht, maar dat mocht de pret niet drukken. Uit handen van scheidend voorzitter Edwin Mulder en Martijn Hegeman nam een delegatie van het bestuur van de SV dankbaar de felicitaties, de bloemen en een grote sfeerfoto voor in het home in ontvangst. De lovende woorden welke werden gesproken zijn vertaald in het onderstaande bericht welke verscheen op de website van de club. 

Bericht website GA Eagles

De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles bestaat 80 jaar en dat is een moment waarbij wij als Go Ahead Eagles graag bij stilstaan. De Supportersvereniging heeft in al die jaren een belangrijke steen bijgedragen in de ontwikkeling van onze club. Het is te veel om op te noemen, toch willen wij graag een aantal zaken benoemen.

– De Supportersvereniging verzorgt de horeca voor de Supporters tegen betaalbare prijzen
– De Supportersvereniging stelt regelmatig materialen beschikbaar voor onze technische en medische staf. Zo is dit jaar door de Supportersvereniging een modern krachthonk ingericht, waardoor we het topsportklimaat hebben verbeterd.
– De Supportersvereniging helpt ons, maar ook Eagles4Deventer met het mogelijk maken van diverse activiteiten. Neem onze Open Dag, die met middelen en vrijwilligers van de Supportersvereniging wordt mogelijk gemaakt.
– De Supportersvereniging organiseert voor haar leden dikwijls busreizen naar uitwedstrijden. In het kader van het 80-jarige jubileum is er aanstaande zondag een busreis naar de uitwedstrijd tegen VVV in Venlo tegen de jubileumprijs van acht euro voor leden van de Supportersvereniging.

We kunnen nog wel even doorgaan, maar hoeveel woorden moet je gebruiken om het belang van onze Supportersvereniging te onderstrepen. Deze geweldige Supportersvereniging is in alle opzichten onmisbaar voor onze club. 
Namens Go Ahead Eagles overhandigde voorzitter Edwin Mulder, voorafgaand aan het duel met VVV Venlo, het bestuur van de Supportersvereniging een cadeau, waarop onze loyale aanhang centraal staat. ‘Wij zijn de Supportersvereniging en haar vele vrijwilligers dankbaar voor alle steun, de tijd en energie die zij in de club steken. 
Bent u al lid van de Supportersvereniging? Voor twaalf en een halve euro steunt u niet alleen de Supportersvereniging, maar ook Go Ahead Eagles. 
Dus ons advies, geef u nu op! Voor informatie zie: www.sv-gae.nl