Op 14 april jongsleden heeft de ledenvergadering besloten Nol Balk en Jan van Duuren op voordracht van het bestuur te benoemen tot erelid van de Supportersvereniging Go Ahead Eagles. 

 

 

 

 

Nol Balk is al enige tijd geen regelmatige bezoeker meer van de thuiswedstrijden van onze club  en hierdoor voor velen wellicht een onbekende naam. Dhr. Balk heeft echter een enorme staat van dienst binnen onze vereniging. Meer dan twintig jaar maakte hij deel uit van het dagelijks bestuur waarbij hij lange tijd de functie van penningmeester meer dan uitstekend heeft ingevuld. Aangezien dhr. Balk niet op de ledenvergadering aanwezig was bezochten de voorzitter en penningmeester hem enkele dagen later en werd hem de gouden erespeld van de Supportersvereniging opgespeld door Manuela Hannink.

Erelid Nol Balk

Jan van Duuren is voor velen wel een bekend gezicht, want Jan is nog altijd enorm actief. Jan is tien jaar lang een belangrijke schakel geweest binnen het bestuur van de Supportersvereniging. Altijd een uitgesproken mening en enorm betrokken en gedreven. Ook na het beëindigen van zijn bestuursfunctie zijn deze kenmerken nog van grote waarde. Naast een vraagbaak voor het bestuur is Jan de drijvende kracht binnen het horecateam van onze vereniging en onderhoudt hij de contacten met onze drankenleverancier. Uit handen van voorzitter Manuela Hannink ontving Jan tijdens de ledenvergadering naast de felicitaties de erespeld van de SV. 

Jan van Duuren Erelid

Foto’s vindt u hier.